Stilling ledig!

Norsk lydinstitutt

del denne siden

 • Send på epost
 • Del på Facebook
 • Del på Twitter
 • Del på MySpace
 • Del på Del.icio.us
 • Del på Kudos
 • Del på StumbleUpon
 • Del på LinkedIn
 • Del på Digg
 • Del på Reddit
 • Del på Newsvine
 • Del på Technorati
 • Legg til Google bokmerke

Stilling Ledig

Norsk lydinstitutt

I Stavanger er en stiftelse som ivaretar en av de største lydsamlinger av klassisk musikk i Europa som er åpen og tilgjengelig for alle interesserte. Institusjonen ble opprettet i 1984 med bakgrunn i at Arne Dørumsgaards store lydsamling ble overtatt av Stavanger kommune. Senere er andre lydsamlinger kommet til, og samlingen består totalt av omkring 200 000 lydbærere. Siden 2003 har Norsk lydinstitutt hatt dagens lokalisering ved Bjergstedparken der også mange av de andre musikkinstitusjonene i Stavanger holder til. Norsk lydinstitutt har de senere år markert seg aktivt på lydarkivfeltet, blant annet med arrangementet av Lydarkivkonferansen og arbeid i internasjonale fora for lydarkiver. Samlingen katalogiseres i biblioteksystemet Mikromarc.

Ledig stilling som musikkbibliotekar
Søknadsfrist: 15. november, 2014

Stillingen

Vil du være med på en spennende utvikling inn i den digitale alderen? Norsk lydinstitutt har ledig stilling som musikkbibliotekar i 50% stilling. Se også hva Vi kan tilby herunder.

Arbeidsoppgaver

Den som ansettes vil i hovedsak arbeide med ordning og katalogisering av lydsamlingen, samt annet arbeid med metadata i forbindelse med institusjonens digitaliseringsprosjekter. Det er aktuelt med utadrettet formidlingsvirksomhet og omvisninger i samlingen, samt å initiere og tilrettelegge utstillinger både i selve lokalene og på nettsidene. Stillingen omfatter også musikkfaglig referansearbeid mot brukere både i Norge og utlandet.

Kvalifikasjoner

Vi søker musikkbibliotekar med formell kompetanse innen bibliotek- og informasjonstjenester. ITkunnskaper og erfaring med historiske og digitale lydformater er en forutsetning. Kjennskap til klassisk musikk er nødvendig. Kunnskap om digital formidling vil bli vektlagt.

Personlige egenskaper

Vi trenger en engasjert og strukturert medarbeider med stor arbeidskapasitet. Du må ha evne til stor grad av selvstendig arbeid, men også ha gode samarbeidsevner. Du må være serviceinnstilt og like å møte ulike brukergrupper på en god måte. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby

Det er mulighet for tillegg av en 50% mentorstilling for en person i praksis via NAV. Den forrige musikkkbibliotekar hadde en slik kombinasjon (dvs en 100% arbeidssituasjon) og vi ønsker å videreføre denne ordningen. Vi kan tilby en utfordrende og interessant arbeidsplass i Bjergstedmiljøet i Stavanger med gode muligheter for personlig utvikling for den rette personen. Lønn etter avtale basert på kompetanse. Tiltredelse snarest mulig, etter avtale.

Mer informasjon

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju 1. & 2. desember.
Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Arkivleder Jacqueline von Arb, 982 50 628, jva@recordedsound.no eller Faglig leder Per Dahl, 51 83 40 62, per.dahl@uis.no. Se også våre nettsider: recordedsound.no

Søknad med CV og innskannede vitnemål og attester sendes på epost til arkivleder Jacqueline von Arb.

Utlysningstekst som PDF-dokument.


Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/u/u1774634/www/talkback/comments-display-prep.php on line 100
Kommentarer (1)
ledig stilling???

Jeg har bed om at fjerne det fra hjemmesiden, men ....

Skriv en ny kommentar
?

? ?

 
Utviklet av TalkBack

Sist oppdatert: 09.10.2017 09:52. Nettansvarlig
Vennligst kontakt oss med kommentarer og forslag til forbedringer.
©Norsk Lydinstitutt, Bjergsted Terrasse 5a, 4007 Stavanger. Tlf: +47 993 23 643