Stilling ledig!

Norsk lydinstitutt

del denne siden

 • Send på epost
 • Del på Facebook
 • Del på Twitter
 • Del på MySpace
 • Del på Del.icio.us
 • Del på Kudos
 • Del på StumbleUpon
 • Del på LinkedIn
 • Del på Digg
 • Del på Reddit
 • Del på Newsvine
 • Del på Technorati
 • Legg til Google bokmerke

Stilling Ledig

Norsk lydinstitutt

I Stavanger er en stiftelse som ivaretar en av de største lydsamlinger av klassisk musikk i Europa som er åpen og tilgjengelig for alle interesserte. Institusjonen ble opprettet i 1984 med bakgrunn i at Arne Dørumsgaards store lydsamling ble overtatt av Stavanger kommune. Senere er andre lydsamlinger kommet til, og samlingen består totalt av omkring 200 000 lydbærere. Siden 2003 har Norsk lydinstitutt hatt dagens lokalisering ved Bjergstedparken der også mange av de andre musikkinstitusjonene i Stavanger holder til. Norsk lydinstitutt har de senere år markert seg aktivt på lydarkivfeltet, blant annet med arrangementet av Lydarkivkonferansen og arbeid i internasjonale fora for lydarkiver. Samlingen katalogiseres i biblioteksystemet Mikromarc.

Ledig stilling som musikkbibliotekar
Søknadsfrist: 15. mai, 2014

Stillingen
Norsk lydinstitutt har ledig stilling som musikkbibliotekar i 50% stilling, med mulighet for supplement av en 50% mentorstilling for en person i 50% praksisplass fra NAV. Dagens musikkkbibliotekar har i dag en slik kombinasjon (dvs 100% stilling) og vi ønsker å videreføre denne ordningen.

Arbeidsoppgaver
Den som ansettes vil i hovedsak arbeide med ordning og katalogisering av lydsamlingen, samt annet arbeid med metadata i forbindelse med institusjonens digitaliseringsprosjekter. Det er aktuelt med utadrettet formidlingsvirksomhet som foredrag og omvisninger i samlingen, samt å initiere og tilrettelegge utstillinger både i selve lokalene og på nettsidene. En annen sentral arbeidsoppgave vil være å utvikle innholdet på institusjonens nettsider videre. Stillingen omfatter også musikkfaglig referansearbeid mot brukere både i Norge og utlandet.

Kvalifikasjoner
Vi søker musikkbibliotekar med kompetanse innen bibliotek- og informasjonstjenester. Kjennskap til klassisk musikk er nødvendig. IT-kunnskaper og erfaring med historiske og digitale lydformater er en fordel. Kunnskap om digital formidling vil bli vektlagt.

Personlige egenskaper
Vi trenger en engasjert og strukturert medarbeider med stor arbeidskapasitet. Du må ha evne til stor grad av selvstendig arbeid, men også ha gode samarbeidsevner. Du må være serviceinnstilt og like å møte ulike brukergrupper på en god måte. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby
Vil du være med på en spennende utvikling inn i den digitale alderen? Vi kan tilby en utfordrende og interessant arbeidsplass i Bjergstedmiljøet i Stavanger med gode muligheter for personlig utvikling for den rette personen. Lønn etter avtale basert på kompetanse. Tiltredelse snarest mulig, etter avtale.

Mer informasjon
Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Arkivleder Jacqueline von Arb, 982 50 628, jva@recordedsound.no eller Faglig leder Per Dahl, 51 83 40 62, per.dahl@uis.no. Se også våre nettsider: recordedsound.no

Søknad med CV og innskannede vitnemål og attester sendes på epost til arkivleder Jacqueline von Arb.

Utlysningstekst som PDF-dokument.


Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/u/u1774634/www/talkback/comments-display-prep.php on line 100

Kommentarer (0)

Skriv en ny kommentar
?

? ?

 
Utviklet av TalkBack

Sist oppdatert: 09.10.2017 09:52. Nettansvarlig
Vennligst kontakt oss med kommentarer og forslag til forbedringer.
©Norsk Lydinstitutt, Bjergsted Terrasse 5a, 4007 Stavanger. Tlf: +47 993 23 643